Welkom bij vanDRAANENadvies. Jouw partner voor het in kaart brengen en ontwikkelen van talent. Assessment & Development, wetenschappelijk, talentgericht, maatwerk.

TalentTalks

All the flowers of all the tomorrows are in the seeds of today.

  • In onze HDLG Talentboerderij
  • Maximaal 45 deelnemers

of

  • Online als webinar
  • 100 virtuele plaatsen beschikbaar
  • De talks zijn een opmaat naar het inrichten van een talentgerichte organisatie
  • Je krijgt eerste inzichten, ideeën én inspiratie 
  • Voor iedereen met interesse in talentontwikkeling, -management en -mobilisatie

Kennis neemt toe door het te delen. 

De organisaties van nu worstelen met de vraag: "hoe houden we onze medewerkers betrokken?" De komende jaren bedragen de ‘millennials’ 40% van het totale medewerkersbestand. En deze generatie vraagt om een andere benadering. Salaris alleen is allang niet meer genoeg; de medewerkers van nu vragen om werken vanuit aansluiting bij hun eigen doelen, hun ‘why’.

Ze vragen om ontwikkelmogelijkheden, niet alleen op het gebied van werk, maar ook op het gebied van hun persoonlijkheid. Met hun oog voor work-life-balance is hun persoonlijk leven meer dan bij de vorige generaties verweven met hun werkleven.

En dus zijn zij op zoek naar mogelijkheden om hun eigen talenten optimaal in te zetten in hun professionele ontwikkeling. Dat vraagt iets van jouw organisatie.

Je wordt de TalentTalks meegenomen in de wereld van talentmanagement, talentrendement, talentontwikkeling… Met steeds een nieuwe focus.

Wat levert het op?

Deze talks zijn een opmaat naar het inrichten van een talentgerichte organisatie. Je krijgt eerste inzichten, ideeën én inspiratie over zaken als het opzetten en uitrollen van talentstrategieën, wat is talent eigenlijk, was is zijn de voordelen van assessments, wat is mijn WHY, hoe ga ik om met weerstand in mijn organisatie en veel meer...