Welkom bij vanDRAANENadvies. Jouw partner voor het in kaart brengen en ontwikkelen van talent. Assessment & Development, wetenschappelijk, talentgericht, maatwerk.
Mareann van Draanen BA, psycholoog, transpersoonlijk counsellor, sr.adviseur talentontwikkeling, executive coach

Even kennismaken

Mijn naam is Mareann van Draanen. Al zo’n 20 jaar is mensontwikkeling mijn passie en expertise, in verschillende rollen.

Vanuit een fascinatie voor 'het fenomeen mens' heb ik HBO Menswetenschappen gestudeerd aan de Academie Integrale Menswetenschappen.

Ik behaalde daar de bachelor en gelijktijdig studeerde ik af aan de Open Intercultural University met een academische bachelor in Transpersonal Counselling (cum laude, mag ik met trots zeggen :-) ). Een opleiding die mij paste als een jas. Ik leerde de achtergronden kennen van alles waar ik mij mijn leven lang al over verwonderd had. Hoe zit een mens in elkaar? Waarom doet -ie wat -ie doet? Wat weten wij over het brein? Over gedrag? Wat is er nog meer? Tijdens mijn opleiding ben ik vanuit stage als co-trainer aan de slag gegaan. Gelijktijdig ben ik toen gestart met mijn bedrijf, dat ik heb afgewisseld met wat langere opdrachten en dienstverbanden. 

Door deze ontwikkeling heb ik me binnen het werkveld van Strategisch Talentmanagement gespecialiseerd in het afnemen van assessments, het doen van talentscans en TMA teamassessments en het aanbieden van Executive Coaching. Vanuit de visie dat een mens méér is dat alleen de persoonlijkheid.

Met mijn collega's van de HDLG Groep helpen wij organisaties met het implementeren van Stragetisch Talentmanagement. Mooi om te zien dat wij intern in onze talenten complementair zijn. Walk your talk and practice what you preach noemen we dat. 

Ik heb een happy life. Met mijn lief woon ik al veel jaren in Leusden. Onze drie kinderen zijn zo goed als alle drie uitgevlogen. Mooie processen om te zien!  Ik houd van buiten zijn, vooral als het onstuimig weer is. Met storm langs de zee lopen is geweldig. En schommelen is een jeugdliefde, dat kan ik nog steeds uren doen! Wine & dine met vrienden is fijn. Lezen ook. En chocola. :-)